Promijenili ste mišljenje? Ponovno omogućite otkazanu zakazanu poruku.
Ako ste pogrešno otkazali zakazanu poruku na rezervaciji, sada je možete ponovno uključiti — sve dok nije prošlo vrijeme slanja.
Zadnja izmjena 25. kolovoza 2026.
Kada rezervacija ima automatske poruke u redu za gosta, stranica rezervacije prikazuje Planirane poruke odjeljak koji ih navodi, svaka s statusom: Planirano, Poslano, ili Otkaženo. Ako ne vidite odjeljak, ova rezervacija nema planirane poruke - to je normalno za rezervacije uvezene iz vanjskog kalendara kao što su Airbnb ili Vrbo, koje nikada ne pokreću planirane poruke. Odjeljak je vidljiv samo vlasniku oglasa i suvoditeljima.
Kada otkažete planiranu poruku, prestaje se slati i prikazuje se kao Otkaženo. Uz Ponovno omogućiti, možete poništiti otkazivanje i vratiti poruku u red tako da se šalje u svom prvotnom planiranom vremenu.
Kako ponovno omogućiti poruku
1. Otvorite rezervaciju i pomaknite se do odjeljka Planirane poruke.
2. Pronađite poruku koja prikazuje sivi oznaku Otkaženo.
3. Kliknite na izbornik s tri točke pored nje i odaberite Ponovno omogućiti.
4. Potvrdite u iskačućem prozoru. Iskačući prozor prikazuje kada će poruka sljedeći put biti poslana i pregled onoga što kaže.
To je to. Oznaka se prebacuje s Otkaženo natrag na Planirano, a poruka će biti isporučena vašem gostu u zakazano vrijeme.
Dobro je znati
Ponovno omogućiti se pojavljuje samo na otkazanih porukama koje se još uvijek mogu poslati. Ako je vrijeme slanja poruke već prošlo, ne može se ponovno omogućiti, pa opcija neće biti prikazana. U tom slučaju, možete stvoriti ili poslati novu poruku umjesto toga.
Ako ste personalizirali poruku za tog jednog gosta prije nego što ste je otkazali, vaš personalizirani tekst se čuva kada je ponovno omogućite.
Često postavljana pitanja
Gdje mogu pronaći opciju Ponovno omogućiti?
Otvorite rezervaciju, idite na odjeljak Planirane poruke i kliknite na izbornik s tri točke pored poruke s oznakom Otkaženo. Ako se poruka još uvijek može poslati, Ponovno omogućiti će biti tamo.
Zašto ne vidim Ponovno omogućiti na otkazanoj poruci?
Ponovno omogućiti se prikazuje samo za otkazane poruke čije je vrijeme slanja još uvijek u budućnosti. Ako je zakazani datum već prošao, poruka se više ne može poslati, pa je opcija skrivena. Poruke koje se pokreću trenutkom rezervacije ili upitom, a ne određenim datumom, također se ne mogu ponovno omogućiti.
Hoće li ponovno omogućavanje promijeniti poruku ili kada se šalje?
Ne. Zadržava isto planirano vrijeme i isti sadržaj, uključujući bilo koji personalizirani tekst koji ste sačuvali za tog gosta. Jednostavno ponovno uključuje poruku.
Mogu li je ponovno otkazati nakon ponovnog omogućavanja?
Da. Ponovno omogućena poruka vraća se na Planirano, tako da je možete urediti ili ponovno otkazati kao i svaku drugu poruku u redu.
Hoće li ponovno omogućavanje odmah poslati poruku?
Ne. Vraća se u red i šalje se u svom normalnom planiranom vremenu, ne odmah. Ako želite da se odmah pošalje, prvo je ponovno omogućite - oznaka se prebacuje natrag na Planirano - zatim ponovno otvorite izbornik s tri točke, odaberite Uredi, i kliknite Pošalji odmah u tom iskačućem prozoru. Pošalji odmah isporučuje unutar minute. Nema opcije Pošalji odmah na otkazanoj poruci.