Hoe annuleer je een geplande boodschap?
Open de reservering, zoek het bericht in de kaart met Geplande Berichten en kies Annuleer bericht uit het menu met drie stippen. Je kunt het opnieuw inschakelen vanuit hetzelfde menu zolang de verzenddatum nog niet is verstreken.
Laatst bijgewerkt op 24 augustus 2026
Open de reservering, hetzij vanaf de pagina Reserveringen of door de berichtenthread van de gast te openen en het paneel met reserveringsdetails aan de rechterkant te openen.
In de reserveringsdetails, gebruik de Gepland pil in de sectiebalk bovenaan, of scroll naar beneden naar de Geplande Berichten kaart. De kaart verschijnt alleen wanneer de reservering geplande berichten heeft, en alleen de host en cohosts kunnen deze zien.
Zoek het bericht dat je wilt stoppen en klik op het drie-punt menu aan de rechterkant van de rij. Kies Bericht annuleren.
Een bevestigingsvenster opent met de tekst van het bericht, met als kop Dit geplande bericht annuleren?. Klik Bericht annuleren om te bevestigen, of Houd het om het gepland te laten staan.
De status van het bericht verandert in Geannuleerd en het zal niet worden verzonden.
Twee dingen die het waard zijn om te weten:
Als je alleen de formulering voor deze ene gast wilt wijzigen, kies dan Bewerken in hetzelfde drie-punt menu in plaats van te annuleren. De rij wordt dan gemarkeerd als Bewerkt voor deze gast.
Als je per ongeluk een bericht annuleert en de verzenddatum nog niet is verstreken, open dan opnieuw het drie-punt menu en kies Heractiveer om het weer op schema te zetten.