Hvordan annullerer man en planlagt besked?

Åbn reservationen, find beskeden i kortet for planlagte beskeder, og vælg Annuller besked fra dens tre-prik menu. Du kan genaktivere den fra den samme menu, så længe dens afsendelsesdato ikke er passeret.

Sidst opdateret 24. august 2026

  1. Åbn reservationen, enten fra Reservationssiden eller ved at åbne gæstens beskedtråd og åbne reservationsdetaljepanelet til højre.

  2. I reservationsdetaljerne skal du bruge Planlagte pille i sektionens bjælke øverst, eller rulle ned til Planlagte beskeder kortet. Kortet vises kun, når reservationen har planlagte beskeder, og kun værten og medværter kan se det.

  3. Find den besked, du vil stoppe, og klik på tre-prik menuen til højre for dens række. Vælg Annuller besked.

  4. En bekræftelsesboks åbnes, der viser beskedteksten, med overskriften Annuller denne planlagte besked?. Klik Annuller besked for at bekræfte, eller Behold den for at lade den være planlagt.

  5. Beskedens status ændres til Annulleret og den vil ikke blive sendt.

To ting værd at vide:

  • Hvis du kun vil ændre formuleringen for denne ene gæst, skal du vælge Rediger fra den samme tre-prik menu i stedet for at annullere. Rækken bliver derefter mærket Redigeret for denne gæst.

  • Hvis du ved en fejl annullerer en besked, og dens sendingsdato endnu ikke er passeret, skal du åbne tre-prik menuen igen og vælge Genaktiver for at sætte den tilbage på planen.

Besvarede dette dit spørgsmål?

Relaterede artikler

Settings

Ask AI for a summary of Houfy
These links open an AI assistant with a summary prompt written by Houfy.
© 2026 Houfy, Inc
VilkårPrivatlivCookiesAI InfoSitemap