Hur avbryter jag ett schemalagt meddelande?
Öppna bokningen, hitta meddelandet i kortet för Schemalagda meddelanden och välj Avbryt meddelande från dess trepunktsmeny. Du kan aktivera det igen från samma meny så länge dess sändningsdatum inte har passerat.
Senast uppdaterad 24 augusti 2026
Öppna bokningen, antingen från sidan för bokningar eller genom att öppna gästmeddelandetråden och öppna panelen för bokningsdetaljer till höger.
I bokningsdetaljerna, använd Schemalagt piller i avsnittsfältet högst upp, eller scrolla ner till Schemalagda meddelanden kortet. Kortet visas endast när bokningen har schemalagda meddelanden, och endast värden och medvärdar kan se det.
Hitta meddelandet du vill stoppa och klicka på tre-prickarsmenyn till höger om dess rad. Välj Avbryt meddelande.
En bekräftelseruta öppnas som visar meddelandets text, med rubriken Avbryt detta schemalagda meddelande?. Klicka Avbryt meddelande för att bekräfta, eller Behåll det för att lämna det schemalagt.
Meddelandets status ändras till Avbrutet och det kommer inte att skickas.
Två saker värt att veta:
Om du bara vill ändra formuleringen för denna gäst, välj Redigera från samma tre-prickarsmeny istället för att avbryta. Raden märks då Redigerad för denna gäst.
Om du avbryter ett meddelande av misstag och dess sändningsdatum ännu inte har passerat, öppna tre-prickarsmenyn igen och välj Aktivera igen för att sätta tillbaka det på schemat.