Πώς να ακυρώσετε ένα προγραμματισμένο μήνυμα;
Ανοίξτε την κράτηση, βρείτε το μήνυμα στην κάρτα Προγραμματισμένα Μηνύματα και επιλέξτε Ακύρωση μηνύματος από το μενού τριών κουκκίδων. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά από το ίδιο μενού ενώ η ημερομηνία αποστολής του δεν έχει παρέλθει.
Τελευταία ενημέρωση 24 Αυγούστου 2026
Ανοίξτε την κράτηση, είτε από τη σελίδα Κρατήσεων είτε ανοίγοντας τη συνομιλία του επισκέπτη και ανοίγοντας το πάνελ λεπτομερειών κράτησης στα δεξιά.
Στις λεπτομέρειες της κράτησης, χρησιμοποιήστε το Προγραμματισμένο πλαίσιο στην επάνω μπάρα τμήματος, ή κύλησε προς τα κάτω στην Προγραμματισμένα Μηνύματα κάρτα. Η κάρτα εμφανίζεται μόνο όταν η κράτηση έχει προγραμματισμένα μηνύματα, και μόνο ο οικοδεσπότης και οι συν-οικοδεσπότες μπορούν να την δουν.
Βρείτε το μήνυμα που θέλετε να σταματήσετε και κάντε κλικ στο μενού τριών τελείων στα δεξιά της γραμμής του. Επιλέξτε Ακύρωση μηνύματος.
Ένα παράθυρο επιβεβαίωσης ανοίγει δείχνοντας το κείμενο του μηνύματος, με τίτλο Θέλετε να ακυρώσετε αυτό το προγραμματισμένο μήνυμα;. Κάντε κλικ στο Ακύρωση μηνύματος για επιβεβαίωση, ή Διατηρήστε το για να το αφήσετε προγραμματισμένο.
Η κατάσταση του μηνύματος αλλάζει σε Ακυρωμένο και δεν θα σταλεί.
Δύο πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε:
Αν θέλετε μόνο να αλλάξετε τη διατύπωση για αυτόν τον έναν επισκέπτη, επιλέξτε Επεξεργασία από το ίδιο μενού τριών τελείων αντί να ακυρώσετε. Η γραμμή τότε επισημαίνεται ως Επεξεργασμένο για αυτόν τον επισκέπτη.
Αν ακυρώσετε ένα μήνυμα κατά λάθος και η ημερομηνία αποστολής του δεν έχει περάσει ακόμα, ανοίξτε ξανά το μενού τριών τελείων και επιλέξτε Επαναφορά για να το επαναφέρετε στο πρόγραμμα.