Vad händer med innehåll (inlägg, bilder) som jag tar bort från Houfy?

Vad som faktiskt tas bort när du raderar ett inlägg, en bild eller hela ditt Houfy-konto - och vad som förblir tillgängligt tills du ber oss att ta bort det.

Senast uppdaterad 9 september 2026

När du tar bort ett inlägg som du delat på Houfy, tar vi bort det från sidan. Inlägget tas bort från vår databas och slutar att visas på din profil, i Houfeed och i alla samlingar det sparades i. Detta kan inte ångras.

Bilder lagras separat, på vårt innehållsleveransnätverk. Att ta bort ett inlägg tar bort inlägget, men en bildfil som du laddade upp i det kan fortfarande nås via dess direkta bildadress. Om du behöver en bild helt borttagen, meddela oss - se nedan.

Att ta bort ditt Houfy-konto (Inställningar, sedan Konto, sedan Ta bort konto) tar bort din inloggning och din profil och avpublicerar dina listningar. Det tar inte i sig bort inlägg, bilder, kommentarer eller recensioner som du redan har publicerat. Om du vill att de också ska försvinna, ta bort dina inlägg innan du tar bort ditt konto.

För allt som fortfarande är synligt efter det, kontakta oss på info@houfy.com med länkarna till det innehåll du vill få borttaget.

Svarade detta på din fråga?

Relaterade artiklar

Settings

Ask AI for a summary of Houfy
These links open an AI assistant with a summary prompt written by Houfy.
© 2026 Houfy, Inc