Što se događa s sadržajem (objavama, slikama) koje izbrišem s Houfy-a?

Što brisanje objave, slike ili cijelog vašeg Houfy računa zapravo uklanja - i što ostaje dostupno dok nas ne zamolite da to uklonimo.

Zadnja izmjena 9. rujna 2026.

Kada izbrišete objavu koju ste podijelili na Houfy, uklanjamo je s web stranice. Objava se briše iz naše baze podataka i prestaje se prikazivati na vašem profilu, u Houfeedu i u bilo kojoj kolekciji u koju je spremljena. To se ne može poništiti.

Slike se pohranjuju odvojeno, na našoj mreži za isporuku sadržaja. Brisanje objave uklanja objavu, ali datoteka slike koju ste u nju učitali može i dalje biti dostupna putem svoje izravne adrese slike. Ako trebate da slika bude potpuno uklonjena, javite nam - pogledajte u nastavku.

Brisanje vašeg Houfy računa (Postavke, zatim Račun, zatim Izbriši račun) uklanja vašu prijavu i vaš profil te neobjavljuje vaše oglase. To samo po sebi ne uklanja objave, slike, komentare ili recenzije koje ste već objavili. Ako želite da i to nestane, izbrišite svoje objave prije nego što izbrišete svoj račun.

Za sve što je još uvijek vidljivo nakon toga, kontaktirajte nas na info@houfy.com s poveznicama na sadržaj koji želite ukloniti.

Je li ovo odgovorilo na vaše pitanje?

Povezani članci

Settings

Ask AI for a summary of Houfy
These links open an AI assistant with a summary prompt written by Houfy.
© 2026 Houfy, Inc