Czy można zatrzymać automatyczne przypomnienia o płatności i jak można to zrobić?

Tak. Oznaczenie rezerwacji jako w pełni opłaconej zatrzymuje wszystkie pozostałe automatyczne przypomnienia dla Twojego gościa. Robisz to z panelu Akcje w rezerwacji, a po tym nie można tego cofnąć z własnego pulpitu nawigacyjnego.

Ostatnia aktualizacja 24 sierpnia 2026

Tak. Oznaczenie rezerwacji jako w pełni opłaconej zatrzymuje wszystkie pozostałe automatyczne przypomnienia o płatności dla Twojego gościa.

  1. Przejdź do Menu (w prawym górnym rogu) > Rezerwacje.

  2. Otwórz rezerwację gościa i kliknij Szczegóły.

  3. W panelu Akcje obok rezerwacji kliknij Oznacz jako w pełni opłacone. To ten sam panel, który wyświetla zakończone płatności z przyciskami Zwrot oraz kaucję z przyciskiem Żądaj, obok Dodaj szczegóły płatności poza Houfy, Zmień rezerwację i Anuluj rezerwację.

  4. Dodaj krótką notatkę wyjaśniającą dlaczego, a następnie potwierdź przyciskiem Oznacz jako w pełni opłacone w oknie dialogowym.

Proszę pamiętać, że obecnie nie można tego cofnąć z Twojego panelu sterowania - gdy rezerwacja jest oznaczona jako w pełni opłacona, przycisk nie jest już wyświetlany, więc skontaktuj się z pomocą techniczną, jeśli potrzebujesz, aby to zmieniono z powrotem.

Oznaczenie rezerwacji jako w pełni opłaconej nie wiąże się z żadnymi pieniędzmi; tylko rejestruje, że saldo zostało uregulowane i zatrzymuje przypomnienia.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?

Pokrewne artykuły

Settings

Ask AI for a summary of Houfy
These links open an AI assistant with a summary prompt written by Houfy.
© 2026 Houfy, Inc