Dlaczego moja oferta została oznaczona?

Ogłoszenie może zostać wyłączone przez automatyczną kontrolę po nieodpowiedzianym zapytaniu o rezerwację lub przez nasz zespół recenzentów.

Ostatnia aktualizacja 12 października 2026

Ogłoszenie może być wyłączone na kilka różnych sposobów. Najczęściej jest to automatyczna kontrola po tym, jak prośba o rezerwację pozostała bez odpowiedzi przez 24 godziny — jeśli gość wysyła Ci prośbę o rezerwację i nie odpowiesz w ciągu 24 godzin, wszystkie ogłoszenia na Twoim koncie zostaną dezaktywowane.

Ogłoszenie może być również wyłączone przez nasz zespół recenzentów, gdy przyglądają się czemuś na koncie. W takim przypadku Optymalizator Ogłoszeń pokazuje Lokalizacja / problem z flagą z informacją Ogłoszenie jest oznaczone, skontaktuj się z pomocą — napisanie do nas to najlepsza droga, a na Twoim ogłoszeniu nie ma nic do poprawienia.

Nie będziesz oznaczony:

  • jeśli Twoje konto ma mniej niż 60 dni

  • jeśli miałeś wcześniej udaną rezerwację z nami

  • w ogłoszeniach importowanych z OwnerRez

Aby przywrócić swoje ogłoszenia: otwórz Zarządzaj Ogłoszeniami na houfy.com/listings i kliknij Prośba o aktywację na oznaczonym ogłoszeniu. Jeśli nie widzisz tego przycisku, wyślij do nas e-mail na adres info@houfy.com.

Nieaktualny kalendarz lub stare ceny nie dezaktywują Twojego ogłoszenia. Mogą zamiast tego umieścić komunikat ostrzegawczy na stronie Twojego ogłoszenia, a to jest osobna sprawa - zobacz Jak usunąć ostrzeżenie o nieaktualnej dostępności lub cenach.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?

Pokrewne artykuły

Settings

Ask AI for a summary of Houfy
These links open an AI assistant with a summary prompt written by Houfy.
© 2026 Houfy, Inc