Sådan fjerner du co-host adgang?
Fjern en medvært fra en annonce, du ejer, hvilke rettigheder de mister, og hvornår det er bedre at slukke for en tilladelse.
Sidst opdateret 8. oktober 2026
Hvis du ejer en liste og ønsker at afslutte en co-værts adgang til den, gør du det fra den samme sektion, hvor du tilføjede dem. Adgangen ophører straks.
Fjern en co-vært
Gå til Administrer lister, vælg listen og klik Rediger.
I venstremenuen klikker du på Indstillinger, derefter Kontaktperson.
Klik på Co-værter for listen overskriften for at åbne den sektion. Alle sektioner på denne side starter lukket.
Find co-værten i listen og klik Fjern.
Hvad co-værten mister
Uanset hvilken af de fem tilladelser du havde tændt, stopper de med at fungere — redigering af listeoplysninger, læsning af reservationer og sending af beskeder, e-mails når en gæst svarer, se listen i multi-kalenderen, og indstille deres egen udbetalingsmetode.
Listen forsvinder fra Co-værtslister i deres venstremenu. Du forbliver værten, der vises på reservationen, som du var, mens de var co-vært.
Du behøver måske ikke at fjerne dem
De fem tilladelser er separate kontakter i den samme Co-værter for listen sektion, og du kan ændre nogen af dem når som helst. Hvis problemet er én ting, en co-vært ikke længere skal gøre, sluk for den og lad deres adgang være intakt.
Hvis du ved en fejl fjerner nogen
Der er ingen fortrydelse. Du inviterer dem igen, og den nye invitation er gyldig i 7 dage. Se Tilføj en co-vært på Houfy.
Hvis der ikke er nogen sektion for Co-værter
Listen er ikke indstillet som ejer- kun. Co-værter gælder kun for ejer-kun lister, så der er intet at fjerne.
Hvis du er co-vært, ikke ejer
For at afslutte din egen adgang til en andens liste, se Hvordan man fjerner mig selv fra cohosting adgang.