Sådan fjerner du din OwnerRez-forbindelse
For at fjerne din OwnerRez-forbindelse på Houfy, bedes du følge trinene nedenfor:
Sidst opdateret 24. august 2026
At fjerne din OwnerRez-forbindelse stopper Houfy med at synkronisere med OwnerRez. Dine Houfy-lister forbliver, hvor de er.
Åbn Softwarepartnere fra venstremenuen under Administrer lister.
Find OwnerRez under Forbundne konti og klik Fjern forbindelse.
En boks vises med overskriften Fjern kanalforbindelse?. Den bekræfter, at dette fjerner kanalforbindelsen og bevarer dine lister, og at du kan genoprette forbindelsen senere. Klik Fjern forbindelse for at bekræfte.
Hvad dette gør, og hvad det ikke gør
At fjerne forbindelsen sletter linket mellem dine OwnerRez- og Houfy-lister, fjerner reservationerne, der blev importeret fra OwnerRez, og låser eventuelle gebyrer, som OwnerRez havde synkroniseret, så du kan redigere dem igen.
Det gør ikke nulstille de natlige priser, som OwnerRez sidst sendte. De forbliver på din kalender, indtil du ændrer dem, så tjek dine priser efter frakobling. For at indstille din egen pris for et datointerval, åbn Rediger liste > Kalender, vælg datoerne, og i panelet, der åbnes, indstil Priskilde til Houfy manuel prissætning, og indtast derefter din pris.
At fjerne selve listen (valgfrit)
Hvis du også vil fjerne en liste helt fra Houfy, skal du åbne Rediger liste > Oversigt og bruge Fjern liste nederst. Det er valgfrit og adskilt fra frakobling.
